Hoe kan ik ‘online’ bestellen of offerte aanvragen?


Behalve het ‘online’ bekijken van onze artikelen bestaat ook de mogelijkheid tot ‘online’ bestellen of ‘online’ aanvragen van een offerte (uiteraard vrijblijvend). Deze site bevat geen prijzen.

Mocht u op zoek zijn naar een bepaald artikel en dit ‘online’ niet kunnen vinden; aarzel dan niet ons te bellen of te mailen.

Indien u alleen een offerte wilt verzoeken we u dit duidelijk aan te geven bij de opmerkingen onderaan de bestelprocedure en gewenste aantal per artikel op te geven.

Nog geen klant?: Als van u nog geen gegevens bij ons bekend zijn is het nog niet mogelijk een ‘online’ bestelling of offerte te doen. We verzoeken u dan dit formulier in te vullen en uw vraag te stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Beknopte verkoop- en leveringsvoorwaarden: (algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij KvK te Breda op 20.02.1995 onder nummer 2926)

• Géén levering aan particulieren.
• Minimum factuurbedrag (excl. BTW) voor franco levering op 1 afleveradres in Nederland bedraagt € 350, tenzij anders is overeengekomen.
• Levertijd uitsluitend in overleg.
• Betalingstermijn binnen 14 dagen na factuurdatum, zonder aftrek of verrekening, tenzij uitdrukkelijk en schriftelijk anders is overeengekomen. We behouden ons te allen tijde het recht voor contante betaling, vooruitbetaling dan wel zekerheid voor de betaling te vorderen.

Online bestelprocedure:
Selecteer ‘categorie’
Selecteer ‘subcategorie’
Voer bij juiste artikel in ieder geval minimum te bestellen aantal in en klik op ‘voeg toe’
Let op: Diverse schelpen (met dezelfde afbeelding) zijn in meerdere afmetingen te leveren. Deze maten staan (meestal) achter artikelomschrijving vermeld in inches (1 inch=2.5 cm). Zorg dat u juiste maat bestelt!
Ook minimaal afname staat hier vermeld.
Als u op het winkelwagentje klikt krijgt u overzicht van uw bestelling op dat moment en mogelijkheid tot verwijderen of toevoegen van een artikel. Voor wijzigen van het aantal dient u eerst te verwijderen en daarna opnieuw in te voeren.

Voor verzending van uw bestelling en/of offerte vult u uw klantnummer (zie factuur), uw postcode en emailadres in.

Vóór verzending van uw gegevens a.u.b. duidelijk aangeven of het een bestelling of prijsaanvraag betreft.

Uw lijst wordt per e-mail aan ons toegestuurd en is pas definitief op moment dat u van ons bevestigingsfax of mail krijgt toegestuurd. Dit gebeurt zo spoedig mogelijk, maar niet per omgaande.
Als u na enige dagen nog geen bevestiging heeft ontvangen verzoeken we u even telefonisch contact met ons op te nemen: misschien is er iets niet goed gegaan.

Wij danken u alvast voor uw bestelling en/of prijsaanvraag en doen onze uiterste best onze samenwerking zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Lona Import/Export BV
Paul & Lilly Kinneging