Welkom op de site van
Lona Import/Export BV

Lona Import/Export BV werd opgericht in 1910 en is dus al zeer lange tijd gespecialiseerd in het wereldwijd im- en exporteren van honderden soorten schelpen, groot en klein, per stuk of per kilo; zeedieren; maritieme souvenirs en aanverwante artikelen. We reizen elk jaar naar onder andere het Verre Oosten en het Caribische gebied om de mooiste en aantrekkelijkste exemplaren voor u uit te zoeken.

Wij leveren uit voorraad voornamelijk aan detaillisten in souvenirs en kunstnijverheid, aan bloemisten, groothandels, zeemusea en tuincentra in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje maar ook daar buiten. Wij leveren niet aan particulieren.

U kunt ook op afspraak onze showroom bezoeken. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8:30-17:00u. De eventueel door u uitgezochte artikelen kunnen dan direct door u worden meegenomen.

Op onze website geven we u een zo goed mogelijke actuele voorstelling van ons ruime assortiment schelpen, zeedieren, maritieme souvenirs en aanverwante artikelen. Van de meeste artikelen hebben wij afbeeldingen.
'Bladert' u eens door ons artikelbestand om een indruk te krijgen. Klik hiervoor in het menu op 'selecteer categorie'.
Bent u speciaal op zoek naar iets maar kunt u het niet vinden: u bent van harte welkom contact met ons op te nemen. Klik hiervoor op 'contact'. We zullen ons best doen u zo snel en goed mogelijk te woord (of schrift) te staan.

Paul Kinneging (directeur/eigenaar)
Lilly Kinneging (administratie)